?Erken diş kayıpları,.?Düşme çarpma gibi mekanik travmalar.?Uzun süreli emzik ve biberon kullanımları.?Solunum yolu enfeksiyonlarına bağlı ağız solunumu,.?Sert gıdalar yerine yumuşak püremsi gıdalar tüketmek sebebiyle az çene gelişimine maruz kalmak. .? Eğer yukarıdaki başlıklardan bir veya bir kaçı çocuğunuzda karşılaştığınız bir sorun ise lütfen videomuzu izleyiniz. .?Fonksiyonel çene ortopedisi, benim için yeni bir başlık oldu. Keyifle dinledim, Diş Hekimi Kemal Günbaş (@dt.kemalgunbas ) da beni kırmadı kaydettik. .?Erken yaşta çocuğunun diş şekil bozukluklarını dert edinenler dinlesin lütfen. .? Siz beğenince başkaları da görüyormuş, kıymetli beğenileriniİ videolardan arkadaş etiketlerinizi yorumlardan eksik etmeyin efendim??.#doktoroge #ankaraçocukdoktoru #ankara #çocukdoktoru #dişhekimi#çeneortopedisi#çocukağızsağlığı

Dr. Öge Çultu Kantaroğlu paylaştı: 20 Aralık 2018 Perşembe

Erken Yaşta Diş ve Çene Bozukluğu Tedavisi – Çene Ortopedisi

?Erken diş kayıpları,
.
?Düşme çarpma gibi mekanik travmalar
.
?Uzun süreli emzik ve biberon kullanımları
.
?Solunum yolu enfeksiyonlarına bağlı ağız solunumu,
.
?Sert gıdalar yerine yumuşak püremsi gıdalar tüketmek sebebiyle az çene gelişimine maruz kalmak. .
? Eğer yukarıdaki başlıklardan bir veya bir kaçı çocuğunuzda karşılaştığınız bir sorun ise lütfen videomuzu izleyiniz. .
?Fonksiyonel çene ortopedisi, benim için yeni bir başlık oldu. Keyifle dinledim, Diş Hekimi Kemal Günbaş (@dt.kemalgunbas ) da beni kırmadı kaydettik. .
?Erken yaşta çocuğunun diş şekil bozukluklarını dert edinenler dinlesin lütfen. .
? Siz beğenince başkaları da görüyormuş, kıymetli beğenileriniİ videolardan arkadaş etiketlerinizi yorumlardan eksik etmeyin efendim??
.
#doktoroge #ankaraçocukdoktoru #ankara #çocukdoktoru #dişhekimi#çeneortopedisi#çocukağızsağlığı

Tekrar Kontrol edin!

Acaba Maskeler Bizi Oksijensiz Bırakıyor mu?

Acaba Maskeler Bizi Oksijensiz Bırakıyor mu? Maske takalım mı takmayalım mı derken ben de son …